Bistro De Bok
In de Betouwstraat 14
6511GC Nijmegen
T. +31 24 3225540
Over Steakhouse Nijmegen Bistro de Bok
Wij serveren de beste vleesgerechten en zijn beroemd om onze tournedos. Mano (de eigenaar) heeft destijds Bistro de Bok gekocht omdat hij niet het idee kon verkroppen dat Bistro de Bok (en dus de tournedos) ooit weg zouden kunnen gaan uit Nijmegen. Wij zijn echte grill masters en weten hoe we vlees naar jouw voorkeur moeten bereiden. Raw, rare, medium, medium well of well done? Geen probleem.
We hebben gekozen voor een open keuken om een direct contact met jou te hebben, leuk hoor, we zijn best gevoelig voor complimenten. Maar het is er ook warm, soms kokend heet. En zo moet het ook zijn, voedsel bereiden is geen werk voor softies, eigenlijk is het helemaal geen werk, het is een passie. Nou wil je misschien horen dat we een Franse keuken hebben, een Mediterrane keuken of misschien wel een Griekse keuken, maar dat is allemaal niet van toepassing. Onze keuken gaat uit van een bijzonder stuk vlees, dat respectvol heeft geleefd en respectvol is verzorgd. Vlees dat we in eerbied bereiden. Onze vis is geen middelmaat. Onze groenten worden dagelijks vers aangevoerd, en we hebben een tic als het om de kruiden gaat. Liever vertellen we er niets over: ogen dicht en proeven! Nog even een bokkige opmerking: er is maar één zondebok als je het ‘wel vindt smaken’. Dan zijn wij in de keuken de zondebok. We gaan immers niet voor gemiddeld, maar voor ‘Lekker Beter’. Beloof het ons, we staan dicht bij je in de buurt, ben je niet écht enthousiast? Vertel het ons!
Als steakhouse hebben we natuurlijk veel vleesgerechten. Een greep uit onze vleesgerechten:
- Tournedos
- Tournedos XL
- Lamsrack
- Bokspies
- Kalkoenspies
- Varkenshaas
- Lamsbout
- Lamsrugfilet
- Eendenborst
- Beef van de chef
- Entrecote
- Ribeye
- Kalfsribeye
- Kalfsentrecote
Als hier niet iets bij zit wat je lekker vind, weten wij het ook niet meer.