Beste restaurant Nijmegen

Eten in een van de beste restaurants in Nijmegen? Bij Bistro de Bok ben je aan het juiste adres!

Vraag je rond in Nijmegen naar het beste restaurant om te gaan eten, dan is de kans groot dat Bistro de Bok genoemd wordt. We zijn namelijk bekend om onze zalige vlees en visgerechten, in het bijzonder onze tournedos. Op ons menu staan topgerechten voor zowel de echte vlees- of visliefhebber als voor vegetariërs. Denk aan entrecote, ribeye, beef van de chef, en zalmfilet. Voor ieder gerecht hebben we een perfect passende wijn. 

Bij Bistro de Bok krijg je niet zomaar een stukje vlees of vis. We gaan namelijk niet voor ‘gemiddeld’ of ‘best lekker’. We gaan voor ‘Lekker Beter’.

Dit doen we door je te zien én horen. Wil je je vlees niet rare, niet medium, maar precies ertussenin? Net een schepje extra saus eroverheen? Dan is dat hoe je ‘m krijgt. We doen ons best om je wensen te onthouden voor de volgende keer dat je langskomt. Is er tóch nog iets wat beter kan? Dan zien wij dat als challenge accepted!

banner

Bistro de Bok - Onder de beste restaurants van Nijmegen

Ons ultieme doel is om het jou naar de zin te maken en te bedienen zoals we dat bij vrienden zouden doen. Want dat ben jij als gast van Bistro de Bok. We gaan niet voor gemiddeld, maar voor de allerbeste ervaring die we je kunnen geven. Want we vinden dat je het moet het verdienen om het beste restaurant van Nijmegen genoemd te worden.

Van onze tournedos kun je gerust zeggen dat hij beroemd is in Nijmegen (maar ook ver daarbuiten!). Het is zelfs zo dat het de belangrijkste reden is geweest voor Mano (de eigenaar) om Bistro de Bok te kopen. Wat nou als ooit de kaart zou veranderen en de tournedos zou verdwijnen?

Naast de tournedos serveren we natuurlijk nog veel meer fantastische gerechten. Denk aan ossenhaas carpaccio of echte Franse uiensoep als voorafje. Een heerlijke steak, zalmfilet of vegaschotel als hoofdgerecht. En ijs of koffie om na te genieten.

Een kleine greep uit ons menu:

  • Tournedos (we hebben ‘m ook in XL)
  • Beef van de Chef – geloof ons, hij weet wat lekker is
  • Heerlijke spiezen, zoals de Bokspies, Kalkoenspies en Zeeduivelspies
  • Entrecote en Kalfsentrecote
  • Eendenborst
  • Varkenshaas
  • Zalmfilet
  • Scampi
  • Vegaschotel
  • Hertentournedos
  • En meer! 

Onze keuken gaat uit van een bijzonder stuk vlees of vis, dat respectvol heeft geleefd en respectvol is verzorgd. Onze vis is geen middelmaat. Onze groenten worden dagelijks vers aangevoerd, en we hebben een tic als het om de kruiden gaat. Liever vertellen we er niets over: ogen dicht en proeven!

51.8435153
5.8604924

Contact

Bistro De Bok
In de Betouwstraat 14
6511GC Nijmegen
T. +31 24 3225540