Logo Bistro de Bok
 

Recensies

Ook een recensie over Bistro de Bok? Mail deze dan naar recensie@bistrodebok.nl !

Erik:

Verrukkelijk!
Vooraf namen we mosselen a l’escargot en salade met warme geitenkaas, allebei smakelijk. Voor de dame was de portie mosselen aan de grote kant. Als hoofdgerecht de Bokspies en de tournedos. De Bokspies was prima, de tournedos was waarschijnlijk de lekkerste die ik ooit gegeten heb, elk hapje was supermals. Fantastisch. En perfect rood, precies zoals gevraagd. De bijgerechtjes waren ook goed in orde. De tournedos was zó lekker, dat vraagt om een volgend bezoek!
 

Fred:

Het was voor mij de eerste keer dat ik hier heb gegeten, maar zeker niet de laatste keer. Waar zie je nog dat het vlees wordt gebakken op open houtskool! Ik had een kalfs ribeye en die was heerlijk mals! Ook de garnituur waaronder vers gebakken aardappelen en salade waren top. De vlotte en leuke bediening maakte de avond af!..al met al een heerlijke avond gehad.

 

Roy:

Heerlijk bij de Bok gegeten. Eerst genoten van het stokbrood en de sausjes vooraf en daarna van de stoofschotel met biefstuk. De prijs van de gerechten stond in prima verhouding tot de hoeveelheid en kwaliteit van het eten. Daarnaast hing er ook een gezellige sfeer wat zeker bijdroeg aan ons heerlijke etentje.

Aftermovie Bok 2015


Nieuws

Contact


Bistro de Bok
In de Betouwstraat 14
6511 GC Nijmegen
Tel: +31 24 3225540
contact@bistrodebok.nl
www.bistrodebok.nl