Logo Bistro de Bok
 

OpperDoezer

Baasje, beheerser, bevelhebber, bolleboos, broodheer, chef, directeur, eigenaar, gebieder, grote meneer, hoofd, hoogste in rang, kanjer, koning, kopstuk, leider, man, meerdere, meester, overste, opperdoezer, patroon, pokerspeler, superieur, toekang, voorman, werkbaas werkmeester.

Mijn (voor)naam is Mano en ik pas lekker in geen enkel hokje. Ben een internetondernemer pursang en de eigenaar van o.a. pesten.nl omdat ik vind dat pesten een écht probleem is en internet kan helpen het probleem meer hanteerbaar te maken.

Misschien leuk te vertellen hoe ik eigenaar van deze prachtige bistro ben geworden. Al jarenlang behoorde ik tot de vaste vrienden, helemaal gek van de keuken en de sfeer. Ik reisde veel, maar waar ik ook was Amerika, Australië, Azië nergens kon ik de tournedos eten zoals bij BISTRO DE BOK. Als ik landde op Schiphol begon het watertanden al. Noem het een defensieve overweging, maar wat als de Bok haar kaart en sfeer zou veranderen, dat die tournedos zou verdwijnen? Ondenkbaar. De enige keuze die me restte was BISTRO DE BOK te kopen. En geloof me, het is misschien een emotionele keuze geweest, maar ik heb er geen dag spijt van gehad. Mocht je me zien, spreek me gerust aan. Heerlijk om jouw mening te horen en suggesties te delen.

Aftermovie Bok 2015


Nieuws

Contact


Bistro de Bok
In de Betouwstraat 14
6511 GC Nijmegen
Tel: +31 24 3225540
contact@bistrodebok.nl
www.bistrodebok.nl